Щоб розмістити оголошення увійдіть в систему!
Всього оголошень: 3241
За сьогодні: 0
Вже продано: 518
На перевірці: 0

Авто новини:

« Повернутися в розділ / « Повернутися назад

Volkswagen Golf R знову кращий у С-класі

На цьому тижні відбулась презентація найпотужнішої версії компактного хетчбека під назвою Golf R. Новачок отримав сучасну силову установку потужністю 315 к.с., яка дозволяє йому впевнено конкурувати з такими моделями як BMW M135i, Mercedes-AMG A 35 та Honda Civic Type R. За попередньої інформацією, базова вартість топового Volkswagen Golf R складе понад 45 тисяч євро.

Перед тим як познайомитись з Golf R нагадаємо, що німці мають у модельній лінійці декілька спортивних версій, мова йде про такі модифікації як GTI, GTD та GTE. Неважко здогадатись що індекси вказують на тим двигуна яким оснащено хетчбек. Golf R перебуває на вершині модельного ряду та оснащений 2-літровим бензиновим мотором потужністю 315 к.с. Такий агрегат дозволяє хетчбеку розвивати максимальну швидкість у 250 км/год та долати першу сотню всього за 4,9 секунди. Замовлення фірмового пакету R-Performance пересуне максимальну швидкість до 275 км/год. Серед особливостей нового зарядженого хетчбека від компанії Volkswagen можемо відмітити технологічне шасі з можливістю налаштувань з електронним керуванням та вдосконалену систему тяги, яка забезпечує більш продуктивну реалізацію крутного моменту на колесах. Також на новачку з҆ явилась нова система на ім҆ я Drift, що із назви зрозуміло для чого вона призначена.

  

Доопрацювання торкнулися не лише шасі, а і окремих елементів, а саме встановлено більш жорсткі пружини, величезні 18-дюймові дискові гальма з перфорацією. Приємне враження залишила система вихлопу Akrapovic, яка розробялась спеціально за замовленням Volkswagen. Доречі зовнішній вигляд топового Golf прикрасили 19-дюймові легкосплавні диски та потужний задній диффузор.

Інтер҆ єр вражає перш за все дрібницями, яки одразу помітні на фоні базових салонів хетчбека. На топову версію навіть в базі встановлено спортивні крісла, яки мають виражену бічну підтримку. Водій завжди буде налаштований на драйв, адже його руки триматимуть спортивне кермо, оброблено перфорованою шкірою. Якість матеріалів оброки салону знаходиться на високому рівні але до преміум сегмента все ж не дотягує. Увагу привертають цифрова панель приладів та мультимедійна система з сенсорним екраном.

Перші поставки Volkswagen Golf R на європейський ринок заплановані на весну наступного року, тож очікувати цей цікавий спорткар залишилось зовсім не довго…

 

 

06.11.2020
« Повернутися в розділ / « Повернутися назад

Коментарі:

Додати коментар
Щоб додавати коментарі увійдіть в систему!
Коментарів немає. Будьте першим!

Volkswagen Golf R знову кращий у С-класі

Політика конфіденційності